Sali si spatii in care se organizeaza frecvent si preponderent evenimente culturale de tip reuniune, cenaclu,...
Descrierea categoriei "Alte reuniuni culturale"
Sali si spatii in care se organizeaza frecvent si preponderent evenimente culturale de tip reuniune, cenaclu, dezbatere, workshop etc., de regula in cadrul unui ansamblu mai mare cu destinatie culturala. Aici sunt listate doar salile si spatiile in care se sta asezat pe timpul desfasurarii evenimentului cultural. Spatiile in care nu se sta pe scaune sunt listate separat, in sectiunea “Alte tipuri de evenimente culturale“, din categoria “Spatii de expunere“.
O alta trasatura comuna tuturor evenimentelor din aceasta categorie de “spectacole si reuniuni” este ca actul cultural se desfasoara, de regula, intr-un perimetru bine delimitat de cel in care sta publicul: scena, podium, zona de vorbitori etc., iar publicul nu participa direct/ activ la acest act.
Scena = Suprafata scenei/ podiumului pentru artisti/ prezidiu etc. (in metri patrati) Locuri = Numarul total de scaune (fixe sau mobile)
Listele se pot (re)aseza in ordine crescatoare/ descrescatoare dupa valorile campurilor selectate in casuta din partea de sus a coloanei.
Vedeti si sectiunea Clasificarea spatiilor pentru detalii si o vedere de ansamblu a clasificarii spatiilor culturale!
Ceainaria Rendez-Vous (Universitate) este ceainarie aflata in imediata apropiere a Universitatii din Bucuresti, pe strada Edgar Quinet, nr. 8-10. Inaugurata in anul 2003, Ceainaria Rendez-Vous de la Universitate se bucura sa fie in prezent reprezentantul exclusiv al Casei de Ceai George Cannon Paris.
Spatiul de care dispune Ceainaria Rendez-Vous (Universitate) este ideal pentru reuniuni cu un numar restrans de persoane, intr-un cadru intim si cochet. Salonul ceainariei are o capacitate de 25 de persoane si este amenajat intr-un stil vintage, cu masute de lemn rotunde si scaune mari tapiate.
In cadrul Ceainariei Rendez-Vous se pot organiza lansari de carte sau de produs, dezbateri, ateliere pe diverse teme si workshopuri.
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.